SUPPE KNÆKBRØD MED FRØ OG KERNER

SUPPE KNÆKBRØD MED FRØ OG KERNER

 

INGREDIENSER:

1 dl hørfrø

1 dl chiafrø

1½ dl græskarkerner

1 dl sesamfrø

1 dl solsikkefrø

1 tsk salt

2 tsk citronpeber

2 tsk paprika

2 dl koldt vand

Alle frø og kerner hældes i en skål, kom derefter salt og krydderier i og bland grundigt, derefter kommes vandet i, rør rundt og lad dejen passe sig selv i nogen tid.

Dejen virker utrolig våd men hørfrø/chiafrø skal nok suge væsken, lad dejen hvile ½ time  således  fæstner dejen  mere.

hæld derefter dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, flad derefter dejen ud med en dejskraber så dejen fylder det meste af bagepladen. med en pizza skærer laves aftryk til den størrelse, knækbrødene skal have, varm ovnen op til 125 grader, og sæt pladen ind og bag knækbrødene 1½-2 timer.

knækbrødene holder sig sprøde i mange dage i lufttæt beholder. knækbrødene kan fryses og er også gode efter de er optøet.

 

 

GOD FORNØJELSE

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *