FEBRUAR – INGEFÆR/CITRON GURKEMEJE SHOT

FEBRUAR – INGEFÆR/CITRON GURKEMEJE  SHOT

Februar er meget lunefuld med svingende kulde og varme, så forkølelse og ondt i halsen rammer mange, jeg syntes det  gør godt med en lille  morgenspids mit faste morgenritual, er et glas hjemmelavet  ingefær/citron gurkemeje  shot.

Ingredienser til 1 L

1 økologisk citron

100g ingefær

2½ cm gurkemeje

Skær citron og ingefær i skiver, kom det i 1½ liter vand sammen med gurkemejen, kog det i 30 min, blend det herefter, og lad det trække i 6 timer gerne natten over, dagen efter siges vandet og drikken er klar til brug. det fra siede citron-ingefær-gurkemeje plump, kan bruges igen med 1 l varmt vand, som så skal trække igen, det bliver dog ikke så kraftigt som det første.

 

GOD FORNØJELSE

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *