GREEN KITCHEN DERHJEMME

Udkommet den 20 Februar 2018 – Forlag Politikens Forlag
Reklame:
Er du vegetar eller ønsker du at få mere grønt ind i hverdagen, som vi gør, vi er ikke vegetarer men vil gerne leve lidt mere grønt uden at undvære kød.
David Frenkiel og Luise Vindahl deler deres bedste vegetariske retter med os i denne bog, bogen indeholder mere end 100 forskellige lækkere opskrifter på sund mad,
Bogen starter med at David og Luise deler lidt af deres historie samt fortæller om deres køleskabsfavoritter, der er den fineste indkøbsliste over ingredienser, der er gode at have i køkkenet.
Derefter er der opskrifter på
- Morgenmad
- Mad på farten
- Hverdagsmåltider
- Weekend
- Tilbehør
- Desserter
Opskriftene er nemme at lave med fin guide, og tips til at erstatte forskellige ingredienser, der er tidsangivelse så man har et indtryk af hvor lang tid den enkelte ret tager.
Bogen er fyldt med smukke billeder til hver opskrift.
Jeg glæder mig til at prøve nogle af opskrifterene af – Rismelspandekager -Regnbuefladbrød – Gylden grød med hirse og quinoa -granola muffins -Havretærte med spinat og feta – Havrekiks med ingefær, og mange flere.
Absolut en bog der skal på din ønskeseddel hvis du vil ha mere grønt ind i hverdagen
Marianne