KAKAO-CHIA-GRØD DESSERT ELLER MORGENMAD

KAKAO-CHIA-GRØD     DESSERT ELLER MORGENMAD

Denne chia grød smager så skønt at den sagtens kan bruges til dessert, jeg spiser den dog tit til morgenmad,

men jeg har serverede den til dessert sammen med lidt is og friske frugter, og det fungerer fint.

Ingredienser til 2 personer

4 dl  Sojadrik med kakao

5 spsk chia

 

Hæld de 4 dl sojadrik i en skål og tilsæt chia frøene rør lidt rundt, sæt i køleskabet, efter ca 2 timer røres der igen og så lader du den være til næste morgen. hvis den er tykkere en du kan lide tilsætter du bare lidt mere soja drik.

Jeg syntes chia grøden skal piftes op med kokosflager eller frisk frugt da det eller godt kan blive lidt for tungt med den kakao smag. kokos giver godt bid og smager dejligt sammen med kakao, og jeg pynter jo altid med spiselige blomster. her er brugt den begonia en dejlig spiselig blomst hvor både blomst og blade kan bruges.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *