DEN RÅ NATUR ER MED TIL BORDS

DEN RÅ NATUR ER MED TIL BORDS

Borddækning er noget jeg går meget op i,  jeg syntes det er så skønt at komme til en smukt bord, det er lige som om maden nydes lidt mere når der er kræset for hele indtrykket.

Jeg bruger altid stof servietter, de kan jo købes for næsten ingen penge.

Hvis man kan finde noget i naturen at pynte sit bord med skaber det en god balance mellem det feminine og det rå, her på bordet har jeg brugt gamle messingstager, så har jeg en træbakke hvor jeg har lagt mos, grene med mos, lavgrene, forskellige forårsløg og en lyskæde.

til servietterne er der brugt gamle messing servietholdere.

Tips : om efteråret er det en god ide at samle sig en del mos så man har til bordet, samt til hyacinter og andre løgplanter  hele vinteren og først på foråret. jeg er storforbruger af mos og dets anvendelighed, gem  det i en kasse i et udeskur, garage eller drivhus.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *