BONE BROTH

Udkommet 20 Marts Forlag : People`sPress
Reklame
Bone broth er langtidskogt suppe af knogler, brusk og marv, denne bog er skrevet af Jane Pedersen og Cecilie Sofie Svenson
BROTH = BOUILLON
Jane Pedersen er bone broth ekspert og det er hendes ønske at alle de kaffedrikkende danskere, vil erstatte 1 kop kaffe med en kop bone broth, for at få energi til krop og sjæl.
Cecilie Sofie Svenson er fotograf, madstylist og opskriftudvikler.
Skift din cafe latte ud med en kop nærende langtidskogt bone broth, og styrk dit immunforsvar, de hippe Newyorkere er igang med trenden. og hvis du indtager en kop bone broth flere gange om ugen, vil du styrke immunforsvaret, og måske springe en forkølelse, influenza over.
Jeg er vild med suppe og glæder mig meget til at komme igang med at lave bone broth, og skifte en kop kaffe eller kop the ud med hjemmelavet bone broth.
Bogen er opbygget, med forskellige bone broth lavet på fisk & skaldyr – kylling & høne – and & gås – svin & vildsvin – samt okse & kalv, så der er noget for enhver smag.