HEDEBOGAARD I NYE KLÆDER

HEDEBOGAARD I NYE KLÆDER

Alle Kender sikkert, de skønne krydderier – krydderurter og te, som er i poser og som mange køber på diverse markeder om sommeren. Fra Hedebogård som er en familieejet virksomhed med mere end  25 års erfaring.

Hedebogård har nu valgt at opdater deres krydderier, med en luksus serie som indeholder, Krydderier – krydderurter – superfood og te. Den nye serie hedder selvfølgelig også Hedebogaard men stavet på gammel måde med dobbelt aa.

Jeg kan kun sige de produkter, jeg har stiftet bekendskab med er samme gode kvalitet, bare i meget smukkere emballage, som vil pynte i køkkenet og på bordet.

 

 

 

 

Tillykke med jeres nye produkter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *