PÅSKEBORDET 2018 PASTEL-PÅSKE

PÅSKEBORDET 2018 PASTEL-PÅSKE

Påskebordet 2018 havde et tema som mit julebord, spiseligt pynt samt masser forårsblomster i glaskrukker på bordet. pastel påske kaldte jeg bordet, da mange af de spiselige småkager der lå på bordet var pyntet med pastelfarver.

Jeg har altid tema til påske og jul, og da temaet var spiseligt i julen, syntes jeg også det skulle være det her i påsken, man hygger sig i julen med hjemmebagte småkager, det syntes jeg også man skal i påsken, derfor det spiselige, så er det også noget der kan laves i forvejen.

Så havde jeg købt de nye smukke snaps glas fra Lyngby de gav  lige bordet det sidste efter min mening.

 

 

Ved hver kuvert lå der sådan en påskehare samt rundt på bordene.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *