SUND MED MATCHA I MADEN

Udkommet : Marts 2018 Forlag : MUUSMANN
Reklame
Forfatter : Sandra Pugliese & Sara Speyer
Du kender sikkert grøn te, og har sikkert også set og hørt om den grønne te som hedder matcha, i diverse magasiner, ugeblade og tænkt hvordan kan den bruges i maden, den grønne japanske te er blevet meget populær, når man tilsætter matcha i maden får man den smukkest grønne farve og man udnytter teens sundhedsmæssige egenskaber, der virker antiiflammatoriske, livsforyngende, fordøjelsesfremmende og meget andet.
matcha regnes som supperfood.
I bogen her finder du masser skønne opskrifter, så du kan komme igang med at bruge matcha på en anden måde. først indføres man i teens egenskaber, virkning og dyrkningsmetoder.
Så er der en masse skønne opskrifter.
-
Kolde og varme drikke
-
morgenmad og tilbehør
-
frokostretter, småretter og salater
-
varme retter
-
brød og kiks
-
kager og desserter