COUGETTE SALAT
Forårs salat med dejlige grønne farver, og spiselige blomster
Ingredienser 4 personer
1 Cougette/zucchini eller squash (kært barn har mange navne)
1½ dl edamame bønner
1 pakke sugar snap ærter
2 tsk Basilikum paste
1½ tsk chilipaste
spiselige blomster
1 håndfuld saltede peanuts
2 tsk olie
Start med at ordne cougetten enten som spiraler eller riv den på et råkostjern den grove, bland olie,chili og basilikum sammen og rør det sammen med den ordnet cougette, del sugar snap ærterne og bland den i sammen med edamame bønnerne og anret det i en skål, drys så de saltede peanuts over og pynt til sidst med spiselige blomster.
Der findes et væld af spiselige blomster, her har jeg brugt lyserød nellike og rød begonie.
Opskriften her indeholder reklame, da jeg har modtaget basilikum paste og chili paste fra Santa Maria
Basilikum paste bruges hvor du ellers ville bruge frisk basilikum – 1 tsk. Basilikum paste svarer til 1 tsk. frisk basilikum, 1 tube basilikum er det samme som 4 planter.
Chili paste 1 spsk. svarer til 1 spsk frisk Chili, 1 tube chili paste svarer til 4½ friske chili.
GOD FORNØJELSE