LAGKAGEBOGEN

LAGKAGEBOGEN

Udkommet den 5 april 2018    Forlag  People´sPress

REKLAME

Forfatter  : Annemette Voss

 

 

Lagkage er nok den kage som alle kender og spiser mindst et par gange om året, for mit vedkommen, er jeg meget kræsen med hensyn til lagkage, og da mine drenge var små og vi skulle lave lagkage herhjemme, 4 gange om året, havde vi 1 regel, det skulle være en ny lagkage hver gang. Der ville sådan en skøn bog som Annemette her har lavet ha været en kæmpe hjælp.

 

 

Lidt om bogen, bogen er bygget op med at vi som læser starter med grundopskrifter på lagkagebunde 8 stk. dernæst kommer der et afsnit med creme, curd og mousse, så bliver der hygget lidt med overtræk og pynt. Efter de mange skønne sider, kommer de mest fantastiske lagkager, lige til at gå igang med. hver lagkage har en beskrivelse af sværhedsgrad – arbejdstid – bagetid – og køleskabstid.

 

 

 

Bogen er fyldt med de smukkeste billeder og step by step billeder.

 

Absolut en bog der er værd at have på sin bogreol med søde sager.

 

Lidt om lagkage, lagkage hedder sådan fordi det er en kage bygget op af lag, oftest af 3 lag gerne flere lag, mellem lagene er der creme, flødeskum, frugter, mousser, marmelade eller syltetøj.

 

Som oftest er en lagkage rund eller firkantet, men kan have alle udformninger. ordet lagkage er brugt i danmark siden ca 1900.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *