VILDNIS

VILDNIS

 

 

Forlag: PeoplesPress Forfatter : Lene Ejlersen og Søren Ejlersen

 

 

Udkommet: 9 maj 2018
Reklame

 

 

I forbindelse med udgivelsen af  bogen Vildnis. var jeg så heldig at være inviteret op til aarstiderne,  Krogerup marker og være med på en tur rundt i vildniset, og se på alt det spiselige der vokser rundt omkring. efter gåturen var det tilberedt, lidt forskelligt fra skov og strand til os, selvfølgelig inspireret af bogen Vildnis.

 

 

 

 

Er du som mig vild med at finde spiseligt ude i naturen, vil jeg anbefale bogen Vildnis som giver dig et overblik over de vilde råvare, som kan bestå af rod, stilk, bark, blade, blomster, frugt og frø. bogen giver dig en god indsigt i hvordan du samler og bruger naturens overflod.

 

Bogen Vildnis har fine illustreret billeder der leder tankerne hen på biologilokalet med dens fine botaniske tavler.

 

Jeg samler en del men har tit været usikker på om noget kunne bruges i køkkenet, med de fine billeder af de 30 vilde ting som optræder i bogen Vildnis. bliver det nemmere at se, da den enkelte ting er illustreret i forskellige stadier, alle 30 vilde ting er rimelig nemme at finde,  bogen Vildnis kommer med forslag til hvordan det vilde kan bruges, råt- bagt – tørret og frosset,  først i bogen Vildnis er der en planteoversigt, der hvor det vilde evt kan findes,  Hede & Mark – Skov & mose – Eng & strand, samt der er en fin oversigt over de vildeplanters kalender, således at man kan se hvilke måneder de optræder. 

 

Lene med Bogen Vildnis og et fad vilde urter til en dejlig salat. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *