SUND VS SLANK

SUND VS SLANK

FORLAG : POLITIKENS FORLAG       FORFATTER : Sara Jin Smidt

UDKOMMET 18 APRIL 2018

Reklame

 

Bogen Sundhed vs slank indeholder 100 opskrifter som fordeler sig på sunde opskrifter og på modsatte side findes den samme opskrift som slanke ops.  men med færre kcal.

 

Opskrifterne i sund vs slank komme rundt om hele døgnet med morgenmad – frokost – aftensmad – desserter – mellemmåltider – samt basis – opskrifter. Alle opskrifter indeholder kcal således er det meget nemt at holde styr på, hvis man tæller kcal for at tabe sig.

 

Jeg er vild med bogen, Sund vs slank  at man kan lave en sund morgenmadsom feks.  overnight oats med 490 kcal og på modsatte side finde næsten samme overnight oats men med kun 265 kcal.  alle opskrifter indeholder endvidere oplysninger om  fedt %   protein %   samt kulhydrat %  og der er tips til opskrifterne som feks. at gøre dem latosefri.  opskrifterne fortæller også  om den er glutenfri – vegansk eller laktosefri.

 

Der er 13 morgenmadsopskrifter som henholdvis SUND VS SLANK

 

og der er også 13 frokost retter som findes som SUND VS SLANK

aftensmad retter der finder  du også 13 forskellige SUND VS SLANK

dernæst følger 13 dessert opskrifter og 12 tips til mellemmåltider som ikke indeholder mange kcal

Bogen har de fineste inspirerende billeder.

Bogen SUND VS SLANK starter med at fortælle hvordan bogen bruges, lidt om at spise sig slank, at holde vægten, samt en komplet madplan til 6 sunde dage eller 6 slanke dage.

 

Så er der et par sider om udstyr man skal have i køkkenet, og madvare som bør findes i dit køleskab,hvad skal bør du have i din fryser,  hvad er god at have af fedtstoffer og tørvarer.

 

Sundhed og ens vægt hæger ikke sammen, man kan nemlig godt spise og leve sundt uden at man taber sig.

 

Sara Jin Smidt Cand.scient i human ernæring. blogger, personlig træner, kostvejleder og holdinstruktør, Chefredaktør for magasinet FIT LIVING. har tidligere udgivet bogen Healty Skinny Bitch – din ultimative guide til et sundt & varigt vægttab. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *