HYTTEOST PANDEKAGER

HYTTEOST PANDEKAGER

opskrifter er til 2 personer der bliver ca 10-12 stk

 

Ingredienser :

70 g hytteost

3 æg

1 knsp vaniljepulver

½ spsk husk

kokos olie til stegning hvis de skal bruges til morgenmad, skal de bruges til frokost laver jeg dem med en smags neutral olie.

 

TILBEREDNING :

Kom alle ingredienser i en skål og blend dem sammen med en stavblender, jeg rører dem nogle gange sammen i hånden så får man en grovere tekstur.

Kom lidt kokos olie på din pande og steg dem i den størrelse du ønsker ca 1-2 min på hver side afhængig af størrelsen og tykkelsen, jeg bruger er blinispande.

Spis pandekagerne sammen med frugt, eller ylette rørt op med hindbær og chiafrø. til morgen eller til frokost med tomatsalsa, avocado eller hvad du har i køleskabet.

 

GOD FORNØJELSE



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.