PLANTEBASERET GOURMET

FORLAG : MUUSMANN FORFATTER : Neel Engholm UDKOMMET : MAJ 2018
Reklame
Plantebaseret Gourmet er et kunstværk af en kogebog. som tager det grønne køkken til helt nye højder, med smagsoplevelse kombineret med visuelle smukke retter. Bogen Plantebaseret Gourmet har mange opskrifter med dehydring af grønt. og forklarer fint hvordan de forskellige, grøntsager bliver dehydreret.
Neel Engholm er en af Danmarks dygtigste veganske kokke. og lever vegansk og har gjort det siden 2003.
Blandt de godt 40 opskrifter der er at finde i Plantebaseret Gourmet.
Kan nævnes
- Champignonpaté
- Dehydrerede kålchips med solsikkespread,
- Dehydrerede palmekål med chipotle
- Blå kartoffelbåde med topping
- Gratin med blomkålssauce
- Sødkartoffel-trøfler
- Triple chokoladekage
- Syltede rødløg
- Dehydrerede forårsløg
Plantebaseret Gourmet er en lækker bog, med skønne opskrifter, som ikke er svære at lave, men er super inspirerende og meget smukt arrangeret.