MÆLKEBØTTE SALAT

MÆLKEBØTTE SALAT

Mælkebøtte salat denne salat er lavet af  vilde urter der vokser rigtig mange steder, jeg syntes det er skægt og hyggeligt at servere en vild salat som denne mælkebøtte salat, og hvorfor ikke bruge nogle af de skønne ting der vokser uden for din dør.

Ingredienser til mælkebøtte salat til ca 4 personer.

En pæn håndfuld mælkebøtte blade

mælkebøtte blomster 4- 6 stk

en pæn håndfuld skvalderkål

Gul nælde 4 -5 stængler med blomster

Rød tvetand 8 -10 stk

skvalderkåls pesto f

Når du har samlet alle tingene til mælkebøtte salaten, skylles det grundigt og tørres, riv skvalderkålen og mælkebøttebladene i små stykker på ca 5 cm og bland dem, arranger bladene i din skål og dryp skvalderkåls pesto over bladene, kom så mælkebøtte blomsterne, gul nælde og rød tvetand over, og mælkebøtte salaten er klar.

 

 

GOD FORNØJELSE

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *