CHOKOLADE CHEESECAKE

Ingredienser til chokolade cheesecake til 8 personer:
Springform ca 22 cm
300 g Digestive- kiks
175 g smeltet smør
Fyld :
3½ blade husblas
2 dl piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
400 g flødeost
100 g hvid chokolade, smeltet
100 g mørk chokolade, smeltet
Start med at knus digestive kiksene, smelt smørret og blad det i kikseblandingen. tryk kikseblandingen ned i bunden på springformen. Sæt bunden i køleskabet i mindst 20 minutter, imens tilbeders chokoladefyldet.
Udblød husblassen i koldt vand i 5 minutter. Lun fløden, og opløs husblassen i fløden. pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukkeret. Tilsæt fløde og flødeost, og pisk cremen, til den er samlet.
Smelt begge slags chokolade, gerne i samme skål, og rør chokoladen i ostecremen. hæld choko-oste-cremen på kiksebunden, dæk dagen med film, og sæt den koldt mindst 5 timer, gerne natten over.
Pynt kagen – jeg har pyntet kagen med spiselige blomster og chokolade pastiller, samt drysset blomsterne med guldstøv.
GOD FORNØJELSE