CHOKOLADE CHEESECAKE

CHOKOLADE CHEESECAKE

Ingredienser til chokolade cheesecake til 8 personer:

Springform ca 22 cm

 

300 g Digestive- kiks

175 g smeltet smør

 

Fyld :

3½ blade husblas

2 dl piskefløde

4 pasteuriserede æggeblommer

2 spsk. sukker

400 g flødeost

100 g hvid chokolade, smeltet

100 g mørk chokolade, smeltet

 

Start med at knus digestive kiksene, smelt smørret og blad det i kikseblandingen. tryk kikseblandingen ned i bunden på springformen. Sæt bunden i køleskabet i mindst 20 minutter, imens tilbeders chokoladefyldet.

Udblød husblassen i koldt vand i 5 minutter. Lun fløden, og opløs husblassen i fløden. pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukkeret. Tilsæt fløde og flødeost, og pisk cremen, til den er samlet.

Smelt begge slags chokolade, gerne i samme skål, og rør chokoladen i ostecremen. hæld choko-oste-cremen på kiksebunden, dæk dagen med film, og sæt den koldt mindst 5 timer, gerne natten over.

Pynt kagen – jeg har pyntet kagen med spiselige blomster og chokolade pastiller, samt drysset blomsterne med guldstøv.

 

GOD FORNØJELSE

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.