RABARBERSAFT MED INGEFÆR

RABARBERSAFT MED INGEFÆR

Ingredienser til rabarbersaft med ingefær.

1½ kg rabarber

1 ½ L vand

1 knold ingefær 5 cm

½ citron

600 g rørsukker

1 tsk Atamon

 

Sådan laves rabarbersaft med ingefær.

Start med at rense rabarberne og skær dem i stykker, på 1 cm. Skræl ingefæren og halver den på langs. Kom rabarber, ingefær og skalen fra citronen i en gryde. Tilsæt vand og lad det koge op. skru ned for varmen og lad det simre i gryden i 10 min. Tilsæt rørsukker og lad det opløse under omrøring. Tag gryden af varmen, tilsæt Atamon og lad det afkøle ved stuetemperatur. fjern ingefær og citronskal og sigt saften igennem et rent viskestykke. Hæld saften på Atamon – skyllede flasker og opbevar dem på køl.

Rabarberfrugten der er tilbage når saften er siet, kan bruges i kager, eller som topping på morgenmaden.



2 thoughts on “RABARBERSAFT MED INGEFÆR”

    • Hej Annalise

      mange tak fordi du skriver og spørg, en fejl som jeg retter straks der
      skal bruges 1 ½ liter vand. mange tak fordi du kigger med det er jeg glad for
      fortsat dejlig søndag kram Marianne

Skriv et svar til Annalise Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *