BESØG HOS GARTNERIET PEDERSEN

BESØG HOS GARTNERIET PEDERSEN

Onsdag den 20 -6 -2018 startede jeg hjemmefra tidligt om morgnen, da jeg var inviteret på rundtur i gartneriet Pedersen. Gartneriet Pedersen drives idag af Henning Pedersen som har haft det siden 1986. Hennings forældre har drevet det før og startede i 60erne. Henning fortalte lidt om produktionen hvor en stor del forgår på friland, de bruger biologisk bekæmpelses midler som rovmider. efter vi havde hørt lidt om produktion og historien, var det tid til at se lidt på ude arealerne. Med alle stauderne.

 

 

Henning Pedersen  Fortæller om Garden symphoni en unik  kollektion af blomsterne stauder, når de er på deres højeste, og skaber blikfang. i butikkerne.

 

 

Pynte peber vokser sig stor til Halloween

 

 

                

SKØNNE STAUDER SÅ LANGT ØJET RÆKKER 

 

 

Stauder gøres klar til forhandlerne over hele Danmark.

 

 

Efter at ha gået rund blandt alle de smukke stauder, var det tid til at indtage frokost, den skønne frokost blev indtaget i disse smukke rammer.

      

 

Majbrit og Henning havde lavet en tema udstilling,  med de smukke krukker fra B Green.

Sommerens krukker var blandet med stauder, sommerblomster og grøntsager.

 

Efter frokost var det vores tur til at være kreative, med disse smukke potter fra B Green en stor skulle vi tilplante med 6 stauder efter eget valg. de små potter skulle vi også tilplante, så skal de vokse sig store og vises frem på IG

 

Mine potter 

Tak for en dejlig dag    Anna  Marie og HenningSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *