DEN ORIGINALE BURGERRESTAURANT ØSTERBRO

DEN ORIGINALE BURGERRESTAURANT ØSTERBRO

Fredag den 22 juni, var jeg inviteret ind på Den Originale Burgerrestaurant på Østerbro.Det besøg glædede jeg mig meget til da jeg virkelig holder meget af burger.

 

Jeg kom kl 19.00 og fik et fint 2 mandsbord ved væggen, stilen på burgerrestauranten  er meget rå med grove murstensvægge, blotlagte lampefatninger, massive plankeborde og forskellige farvede Tolix stole.

 

 

Vi min mand og jeg bestilte hver en burger, henholdsvis “Den almægtige” en rigtigt herrebøf på 300g med spejlæg, bløde løg, bacon og cheddar. Jeg fik “Den populære”alm bøf, chili mayo, cheddar, hjemmesyltede agurker, avacado og semitørrede tomater. vi fik begge to brioche bolle. Og var meget tilfredse med burgerne. Side orders er hjemmelavede fritter vi valgte 2 slags. sweet potatoe fries og twistede/krøllede fritter. alle fritter er hjemmelavede efter egne opskrifter og ideer. vi fik også smagt onion rings og avocado fritter.

 

 

Den Originale Burgerrestaurant, har 2 restauranter en på Østerbro og en på Vesterbro. Den på Østerbro ligger i hjertet af Østerbro på Østerbrogade ved trianglen. Og man kan faktisk også sige at den på Vesterbro ligger i hjertet af Vesterbro nemlig på Istedgade.

 

Den Originale burgerrestaurant har eksisteret siden 2012 og er kendt for deres hjemmelavede burger og ikke mindst for deres lækre, hjemmelavede, sprøde fritter. I April 2018 skiftede de alt deres oksekød ud med økologisk kød, fra fritgående køer fra Himmerland.

 

På menu kortet finder man 7 forskellige burgere med oksekød, de har en burger med kyllingbryst, eller en vegetarbøf.

 

Alle Burgerne serveres med grønsalat, friske tomater, syltede rødløg og bliver smurt med hjemmerørt mayo. Burgerbollen kan være lys, mørk eller en brionche bolle.

 

Side orders. hjemmelavede fritter – der kan vælges mellem 7 forskellige slags, og der kan vælges mellem 9 slags hjemmerørte dip. Selvfølgelig kan der vælges tilbehør som onion rings – avocado fritter – hjemmelavede chili/cheddarbomber – coleslaw – tomatsalt – stærk chili – relish.

 

Skulle man ha lyst til noget sødt kan man få isdessert eller brownie heaven.

 

 

Skal man til fodbold eller koncert i parken, er et besøg hos Den originale Burgerrestaurant, absolut et must, hvis du spørger mig. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *