GRØNTSAGS BOLLER

Grøntsagsboller lavet af broccoli eller blomkål
1 broccoli eller 1 blomkål ca 500g
5 æg
1,5 dl mandelmel eller havregryn
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
2 tsk bagepulver
Der kan evt pyntes med birkes, eller andre frø/kerner
Blend Broccoli eller blomkålet til fint grøntsagssmuld, brug endelig stokkene, kom det fine grøntsagssmulder i en skål.
Blend nu mandlerne eller havregrynene, til fint mel og bland det sammen med grøntsagssmulderet og tilsæt, solsikkekerner, hørfrø, og sesamfrø.
Tilsidst tilsættes bagepulver derefter tilsættes, lad blandingen stå ca 30 minutter således at kerner og frø kan suger væden.
Form herefter 10grøntsags boller, og læg dem på bagepladen, drys med birkes eller frø, og bag grøntsags bollerne 20-25 min ved 200 grader.