FLOWER DESIGN

FLOWER DESIGN

Torsdag den 21 – 6 – 2018 var jeg så heldig at være inviteret ind hos Bo Büll i hans smukke kreative værksted/atelier. hvor han ville vise  en blomsteropsætning “en sommer have ” efter mesteren havde lavet sin var det vores tur til at være kreative og lave vores egen “sommer have” men først var der tid til at gå rundt og studere hans smukke udsmykninger.

 

 

Lidt stemnings billeder fra Bo´s skønne gårdhave, inden vi gik igang med at være kreative, bød bo på kaffe og kage fra la glace.

 

 

 

Først var der tid til at kigge lidt rundt i Bo`s flotte atelier,og se alle hans smukke måder at sætte planter sammen på.  til August åbner Bo´s atelier  op om fredagen dels til foto opgaver samt man kan kigge forbi efter en  eksklusiv gave,  til december kommer der juleværksted med eksklusive  juledekorationer.

Det bliver spænderne at følge med i Bo´s smukke univers.

 

      

 

Smukke skulpturalle ting, pynter i Bo atelier.

 

 

Blomster værkstedet

 

Bo viser her hvordan hans bud på en “sommer haver” ser ud, de smukke grønne potter kommer fra Bergs potter. Daisy Green Emerald.

 

En rigtig dejlig dag, med blomster hygge og lækkere kager.

 

 

MIN DEKORATION “EN SOMMERHAVE”Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *