QUEEN OUTDOOR

QUEEN OUTDOOR

Nye planter på min terrasse, som heldigvis tåler dette vejr, vi har lige nu. Med 30 grader om dagen og 18-20 grader om natten. Vejrudsigten lover varmere vejr HEDEBØLGE.

Jeg har været så heldig at få tilsendt nogle nye planter til terrassen, Queen Outdoor  fra Gartneriet Knud Jepsen a/s.  Som er verdens største producent af kalanchoe.  og har eksisteret siden 1939 og har 120 ansatte.  Brandet Queen introduceres i Danmark i 1994-95.  Jeg har fået pink og lyserød som passer perfekt til min terrasse og have som jeg prøver at holde i farverne, pink – lyserød og lilla, nogle enkelte blå og hvide stauder har sneget sig ind.

 

 

Kalanchoe tilhører stenurt – familien

 

Queen Outdoor kalanchoe findes i – lyserød – pink – rød – hvid  og orange. og er meget nemme at holde da de tåler, alt slags vejr, samt kan stå i skygge og fuld sol. de blomster fra foråret til frosten sætter ind.

 

 

Mine står på terrassen og pynter så smukt, jeg glæder mig til at se udviklingen hen over sommeren. de tåler ikke frost så når efteråret sætter ind og der er risiko for frost vil jeg klippe dem og bruge dem til en krans. som jeg vil lave i Oasis. jeg skal nok lave indlæg om det.

 

Kender du Queen Kalanchoe. hvis ikke så kig efter dem, de laver potteplanter samt nogle skønne langtidsholdbare kalanchoe buketter med holdbarhed på mindst 3 uger. mine Queen kalanchoe snitblomster har hver gang  holdt meget længere. hvis du ikke kan finde dem hvor du handler, kan du købe dem online her

Jeg har haft mine i 2 uger nu, og som buketterne, er jeg meget begejstreret, Queen outdoor blomster fås i både 21 v´cm samt 10,5 cm potter, så hvis du bor med en altan, er der også nogle til dig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *