Romantisk borddækning madogblomster

Romantisk borddækning madogblomster

Jeg var så heldig at være inviteret til babyshower, for min svigerdatter i sidste uge, som blev afholdt af hendes veninder. Hendes veninder havde pyntet det fineste bord til hende. et rigtigt sommerbord med et romantisk look.

Hvad forbinder jeg med et romantisk bord.

  • Hvid stof dug
  • Rigtig porcelæn
  • Gamle messing stager
  • Hvide lys
  • Krystal vaser
  • Blomster
  • Fine krystalglas

 

Enkelt og fint pynt på hver tallerken.

Gamle messingstager og små krystalvaser, kan findes på nogle af sommerens mange loppemarkeder.

Jeg personligt holder meget af at finde smukke ting på loppemarkeder, mit ynglings loppemarked er Vig Tuskemarked, da det faktisk kun er private der har tømt deres gemmer og ikke noget der er købt ind til salg for øje.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *