FORMLAND AUGUST 2018

FORMLAND AUGUST 2018

Torsdag den 18 August startede jeg meget tidligt hjemmefra, bilen kørte ud af indkørslen kl. 05,30 og GPS var sat til messecenter Herning. Kaffe og danskvand stod klar i kop holderne.

Jeg ankom kl. 09.00 og gik rundt og kiggede og tog en masse inspirations billeder.  Klokken 11.15 mødtes jeg med Stine og Lars der har bloggen www.happymountain.dk de havde inviteret 10 blogger til BLOGGER POWWOW  et event hvor vi går rundt til 10 forskellige udstiller og høre om deres brand,  samt har mulighed for at nominere 2 valgfrie produkter hver.

Først startede vi med at mødes ved SPEAK UP SCENEN.  Hvor Anette Eckmann,  Mads Arlien-Søborg og Charlotte Ravnholdt.  Debatterede emnet `Main eller mainstream i designbranchen` sammen med Anders Lund Madsen.

 

Vores første stop rundt hos udstillerne, startede hos HUMDAKIN som er et dansk brand som Camilla åbnede i 2016 Modren cleaning & household

 

COOLSNOWGLOW  æstetiske smukke snekugler i masse varianter, der er helt sikkert 1 der passer til dit hjem

 

3 stop var hos JUSTRIGTDK som fortalte den fine historie om hvordan Nagel stagerne er blevet skabt. Min første nominering gik til dem, jeg er vild med Nagel stagerne.

 

Så gik turen til LOUISE SMÆRUP Interior brand. Hvor vi så på nogle af Louises nyheder

 

 

Stop 5 var hos  AUMAISONDK som har fornyet sig havde de fineste dekadente lamper i grøn velure, dem er jeg vilde med.

 

Stop 6  var hos IB LAUERSEN dem er jeg altid meget glad for at kigge ind hos,  da jeg finder megen inspiration der.  se lige disse fine små stager som kan pyntes med forskellige ting blomster, mos, bær og som her kogler.

 

 

Stop 8 var hos IITTALA som er et Finsk glasværk som er ejet af Fiskars laver de finest ting i glas.  Min anden nominering gik til dem jeg er vilde med deres fine glas, karafler eller deres små glas fugle se lige denne skønne ugle.

 

 

Til sidst var vi forbi STELTON,  og som den julenørd jeg er faldt jeg selvfølgelig for de skønne små kuvert julestager

 

 

Jeg Har valgt at vise nogle af billederne fra BLOGGER POWWOW.  Nogle rigtige hyggelige timer sammen med andre bloggere og skønne historier fra udstillerne.  BLOGGER POWWOW slutter med at vi finder en vinder blandt de nominerede. Vinderen af årets produkt 2018 blev Camilla med brandet HUMDAKIN.

Dernæst er der en hilsen fra de forskellige brand, Stine og Lars har så valgt hvilke bloggere og brand de syntes passer sammen. Jeg blev parrede med IB LAURSEN og det er jo skønt da jeg er vilde med deres ting.

Jeg glæder mig til Formland 2019 samt BLOGGER POWWOW. Næste gang vil jeg dog vælge at være der 2 dage.

 2 thoughts on “FORMLAND AUGUST 2018”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *