MØRK ROM – BACARDI CUATRO

MØRK ROM – BACARDI CUATRO

NYHED 4 års mørk rom fra bacardi – bacardi cuatro

 

Mørk rom udgør fundamentet i nogle af de største klassikere inden for drinks- og cocktailverden, og der er langt fra ligegyldigt, hvilken mørk rom der vælges.  Bacardi Cuatro modtaget i gave.

 

Kvalitet, lagring, smag og duft har en stor betydning, når det kommer til mørk rom. BACARDI lancerer nu en 4 års mørk rom BACARDI CUATRO hedder den. Den nye mørke rom BARCARDI CUATRO har lagret på egetræsfade i 4 år under den caribiske sol. Det har givet rommen en dyb gylden farve, milde vanilje-og honningnoter med et strejf af ristet egetræ.

 

 

BACARDI Cuatro lagres i egetræsfade uden aftapning eller opfyldning af fadene i løbet af de 4 år lagringen tager. Dette tillader hvert fad at udvikle sin egen profil med en unik duft og smag, som tilfører kompleksitet og balance til den færdige rom.

 

Mange af de andre rom-brands lager deres rom efter Solera-princippet, hvor hvert fad løbende fyldes op med yngre rom som erstatning for den rom, der fordamper under den stærke caribiske sol.

 

 

GODE DRINKS MED MØRK ROM

  • CUATRO HIGHBALL – 5 cl BACARDI Cuatro   10 cl ginger ale    2 limebåde – fyld et highball-glas med isterninger, tilsæt limebåde og BACARDI Cuatro fyld op med ginger ale
  • PIÑA COLADA  – 5 cl BACARDI Cuatro  2 cl kokoscreme  8 cl ananasjuice – kom alle ingredienserne og isterninger i en shaker og shake grundigt. Hæld drinken gennem en strainer (si) i et glas fyldt med isterninger. Pynt evt. med et stykke ananas

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *