Salat Tøsens grønne hverdag

Salat Tøsens grønne hverdag

FORLAG : Politikens forlag    FORFATTER : Mette Løvbum

UDKOMMET : 16 August 2018

REKLAME

 

En ny dejlig salatbog fra Mette Løvbom alias Salat Tøsen har ramt hylderne hos boghandlerne. jeg har kigget et eksemplar igennem, og er lige så begejstret som jeg har været for Mettes første bog SalatTøsen salater hele året rundt. Bogen er bygget op som den første bog med salater til de 4 årstider. Og alle opskrifter er til 4 personer. Bogen indeholder også opskrifter på dressinger, knas og knæk og sylt.

I bogen er der små ikoner på hvilke dyr der går særlig godt sammen med den pågældende salat. en dejlig hverdags salatbog med salater lavet af årstidens grønt.

Bogen er som skrevet delt op i de 4 årstider. Forår – Sommer – Efterår og Vinter, ved starten af hver årstid er der en råvareliste så man kan få et overblik over hvilke råvare der er i sæson.

 

 

 

Under kapitlet forår er der 15 friske forårssalater med de råvare der er i sæson. Sommer afsnittet byder på 20 dejlige sommersalater.

Efter vintersalaterne, er der et afsnit med dressiner, pestoer og cremer, er du som mig vild med vinaigrette er der en basisvinaigrette samt 16 forskellige vinaigretter, en del spændene pestoer og cremer, så er der lidt om spirer og hvor nemt det er at lave selv.

 

. 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *