RØDBEDESALAT

RØDBEDESALAT

ingredienser 3 personer

50 g kogte rugkerner

200 g rødbeder

1 rødløg

1 æble

 

DRESSING

1 spsk olivenolie

2 spsk æbleeddike

1 spsk lys balsamico

friskkværnet peber

salt

 

50 g salatost

25 g saltmandler

 

Skyl og klargør rugkernerne, og afkøl dem. Kog rødbederne møre i letsaltet vand, i ca 45-60 minutter alt efter størrelse. Afdryp og afkøl rødbederne, gnid skallen af. Skær rødbederne ud i små stykker, kom dem i en skål sammen med rugkernerne, skær derefter æblet og løget i tynde både, og vend det i rødbederne, anret på et fad og bræk salatosten ud i passendene stykker.

Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber, kom dressingen over og drys med saltmandler.

 

Velbekommen

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.