PÅ GLAS OG FLASKER – NEM OG LÆKKER SYLTNING – 1 OPSKRIFT HVER UGE ÅRET RUNDT

PÅ GLAS OG FLASKER – NEM OG LÆKKER SYLTNING – 1 OPSKRIFT HVER UGE ÅRET RUNDT

FORLAG : Muusmann       FORFATTER : André Spang Nabulsi

UDKOMMET : August 2018

REKLAME

 

Jeg er vild med at sylte og har en del bøger omhandlende det emne, jeg elsker at man om vinteren sætter noget på bordet som man, lavede en sommer dag.

For det meste har  jeg  syltet om sommeren eller først på efterårs sæsonen. med denne skønne bog udvider jeg syltesæsonen til hele året. Bogen indeholder nemlig 52 sylte opskrifter 1 sylteopskrift til hver uge. JEG ER FAN

Jeg er vild med ideen at man sylter noget hver uge, dels får man syltet noget man ikke har syltet før og så får man prøvet at sylte forskellige ting, og ikke det vantlige, eftersom der er 1 sylte opskrift til hver uge, starter syltesæsonen når det passer ind i dit program.

Lidt forskellige opskrifter som er at finde i bogen

  • Uge 37 bagte og syltede rødbeder
  • Uge 40 Bearnaise – essens
  • Uge 42 Hyldebærlikør
  • Uge 48 Citronolie
  • Uge 2 Saltede citroner
  • Uge 3 Sukkercitroner
  • Uge 9 Peberrodshonning
  • Uge 12 Tomatrelish

 

Dette er kun et lille udvalg af nogle af de lækkere opskrifter som denne bog er fyldt med. Jeg glæder mig til at jeg skal igang med at sylte.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *