SKØNNE KAGER OG SØDE SAGER – MED MINDRE SUKKER

SKØNNE KAGER OG SØDE SAGER – MED MINDRE SUKKER

FORLAG : PeoplesPress       FORFATTER: Liv Martine  &  Simone Thorup Eriksen

UDGIVET : 6 September 2018

REKLAME

 

Bagedyst vinder Liv Martine fik for et par år siden konstateret type 1 diabets, men besluttede sig for at ikke ville gå på kompromis med smag eller kreativitet. derfor har hun lavet denne bog Skønne kager og søde sager med mindre sukker, hvor Liv helt har fravalgt hvidt, raffineret sukker. Liv har lavet skønne kager og søde sager som er sødet med – agavesirup, honning, dadler, bananer vanilje, stevia og kokossukker.

 

Bogen starter med en masse grundopskrifter på forskellige ting.

 • Bunde & andet blær
 • Mousse & mere mums
 • Kompot & andet kræs
 • Sirup & andet snask
 • Pynt & perfektion

 

Jeg har mange kage bøger de er næsten alle sammen lavet på samme måde, denne bog er bygge op på en anden måde, det er meget inspirerende da man først starter med grundopskriftrene. Efter at man har kigget på det kommer kapitlerne med Skønne kager og søde sager. 

 

Af kager i bogen kan nævnes

 • Banankage
 • Chokoladekage
 • Isvaffel lagkage
 • Cheesecake
 • Upside down -æblekage
 • Rabarbertærte
 • Hindbærroulade
 • pæretærte
 • Vandbakkelser
 • Mini marengstærter

 

Dernæst kommer der et kapitel med mange lagkager 9 stk, og hvis man er til vilde desserter med blær. er der rigtig inspiration at henter ved de 10 avancerede desserter som Liv viser og deler opskrift på.

 

Sidst i bogen er der det fineste kapitel med finesser og færdigheder, der fortællers om chokolade temperering – beklædning med guld og sølv – mousserør – chokoladekunst -koraller -chokoladesnirkler – glaze – hindbærkaviar – chokoladebånd – rabarbersymmetri. et kapitel som er fuldstændig fantastisk hvor man rigtig ser det er en bagedyst vinder der dele ud af sine fine tip.

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *