GULERODSBOLLER

GULERODSBOLLER

INGREDIENSER TIL 18-20 STK

1 l kærnemælk

50 g gær

4 gulerødder ca 300g

1 spsk salt

1 spsk honning

40 græskarkerner

600 g grahamsmel

650 g hvedemel

 

 

 

Lun kærnemælken lidt og rør gæren ud i den lune kærnemælk. riv gulerødderne groft og kom dem i dejen sammen med de andre ingredienser, hold dog 100 g af hvedemelet tilbage og tilsæt lidt efter lidt. sørg for at dejen ikke bliver for fast.  Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time tildækket.  Sæt 18 -20 spiseskefulde af dejen på bageplader og lad bollerne efterhæve ca 10 minutter.  Bag bollerne gyldne og sprøde i ovnen ved 200 grader, i 20-25 minutter, afkøl på bagerist.

 

GOD FORNØJELSE



1 thought on “GULERODSBOLLER”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *