SEPTEMBER BUKET

SEPTEMBER BUKET

Blomster fra haven, jeg er vild med at lave blomster buketter og hvis det jeg bruger kommer fra min egen have nyder jeg det meget mere, jeg har en del bede i haven, og nye kommer til hele tiden, buketterne jeg viser her er ment som inspiration.

Farve valg nogle gange holder jeg mine buketter i farver der matcher hinanden, andre gange prøver jeg også andre kombinationer af. som denne buket. Holdt i lilla – orange – hvid og natur. som regel har jeg aldrig mere end 4 forskellige farver, med mindre det er tone i tone farver.

Buketten må gerne bestå at forskellige blomster med forskellig struktur, for at gøre buketten mere spænderne.

Buketten her klæder min nye vase fra Holmegaard Old English, det er min ynglings vase, da den er så nem at arrangerer blomster i blomsterne er nemme at få til at  fremstå til smukt .  Jeg har den også i klar.

Buketten er tænkt til inspiration, friske blomster og tørrede blomster, ser man meget lige nu

 

GOD FORNØJELSESkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *