PEBERFRUGTSUPPE GUL

PEBERFRUGTSUPPE GUL

INGREDIENSER TIL 4 PERSONER

 

2 rødløg

30 g smør

3 gule peberfrugter

1½ l hønseboullion

2 spsk chilisovs

1 tsk paprika

400 g pikant flødeost

1 dåse hakket tomater

salt og friskkværnet peber

400 g bacontern

 

Hak rødløget groft, og skær peberfrugten i tern. smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. svits løg og peberfugt i ca 2 minutter. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt så chilisovs, paprika, flødeost og de hakket tomater under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er helt smeltet, imens ristes baconternen. Når osten er smeltet smages suppen til med salt og friskkværnet peber.

 

 

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.