MIKROGRØNT I SMUK TRÆBAKKE

MIKROGRØNT I SMUK TRÆBAKKE

 

KENDER DU TINY GARDENS – MIKRO GRØNT PÅ 7-14 DAGE 

 

Nyhed hos Tiny Gardens  de har i samarbejde med Philip Bro Ludvigsen udviklet et helt nyt design til mikrogrønt i køkkenet eller til spisebordet. Nyheden består i en træbakke med 2 eller 3 indsatser sammen med Root som der funger som en lille kapilær-kasse.

 

 

Tiny Gardens små økologiske løsninger til mikrogrønt i køkkenet eller spisestuen, leveres i små grønne engangs æsker, eller den dejlige Roots. Med hampemåtter og nu også i smukke træbakker med plads til 2-3 Root. Der findes 19 forskellige slags økologiske frø som kan dyrkes på de hygiejniske hampemåtter.

 

 

Philip Bro Ludvigsen er uddannet på Kunstademiets Arkitektskole og er kendt for Le Klint lamper og sin LEGACY kollektion for Georg Jensen.

 

Tiny Gardens   er en socialøkonomisk virksomhed hvor bæredygtighed og økologi betyder meget og de blev økologisk autoriseret af de danske myndigheder med autorisations nummer 1105851. de anvender kun økologiske frø.

 

19 forskellige frø 3 nyheder til spiring med forskellige farver og former. Basilikum – Pink Grønkål – Mizuna – Frederikkes Mix -Radise -ærte – Rucola – Rambo Radise – Karse – Solsikke – Sennep – Broccoli – Rødbede –Pak Choi– Bukkehorn – Gulerod – Kløver – Chia – Sort Kål 

Jeg har her sat nyhederne Gulerod – Sort kål og Pak Choi,  til spiring.  Alle 3 er sået den 12-10 og idag den 17-10 er de kommet så fint, og vi kan starte med at bruge dem, gulerod er lidt længere om det.

 

 

 

Hvis du har lyst til at købe nyheden designsættet fra Tiny gardens får du 10% ved at bruge koden, MADOGBLOMSTER ved tjek ud, så trækkes rabatten automatisk fra benyt link og kom lige til designsættet her  →  Tiny gardens   Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *