Krydret Græskarkage

Krydret Græskarkage

Ingredienser til kagen der bliver ca 12 stykker. 

500 g græskar hokkaido

200 g smør

200 g sukker

3 æg

200 g hvedemel

2 tsk stødt ingefær

2 tsk bagepulver

 

Ostecreme

200 g flormelis

200 g flødeost naturel

200 g mascarpone

40 g blødt smør

 

Start med at fjern kernerne fra græskarret.  Skær græskarret i store både og skræl dem, riv græskarkødet groft, der skal bruges ca 300 g. Rør smør og sukker godt sammen, tilsæt et æg ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend græskarkødet i æggeblandingen. Bland hvedemel, ingefær og bagepulver. Drys det forsigt gennem en sigte ned i æggeblandingen. Kom dejen i en smurt springform 22 cm i diameter, og bag græskarkagen på en plade med bagepapir midt i ovnen

Bagetid 

Ca 1 time ved 175 grader

 

Ostecreme 

Kom flødeosten i en skål, sigt flormelis i og rør rundt, rør det bløde smør og mascarponen i, til det bliver en jævn masse. kom ostecremen på kagen.

 

 

 

God fornøjelse   Marianne Poulsen

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *