HAVEN I TROENSE

HAVEN I TROENSE

FORLAG : Lindhart & Ringhof                    FORFATTER : Helle Troelsen og Karen Syberg

UDKOMMET : 5 Oktober 2018

REKLAME

 

 

Helle Troelsen viser os rundt i sin have, i bogen Haven i Troense.  I denne skønne bog, kommer vi omkring i haven i hele haveåret fra forårets første spirer til vinterns kulde og sne: Bogen Haven i Troense er rigt illustreret med over 200 smukke billeder taget af Fotograf Stuart Mclntyres.

 

Bogen er  fyldt med nyttige råd og tips om alle de gøremål, vi haveejere ved der er måned efter måned. men har svært at huske eller nå, selv mig med en have på 1000 m/2

 

Den smukke bog er en coffee table bog som jeg vil have liggende inde i stuen, således er det også nemt at kigge hvad der er af tips den kommenede måned. Og som Helle skriver ” bare maj ville vare tre måneder, så man kunne få det hele med.

 

Hellers have – Haven i Troense ligger på Tåsinge og er en stor have som er inddelt i forskellige rum – prydhaven – skovhaven -køkkenhaven og bærhaven. Der er flotte billeder i bogen som viser nogle af bedene, med beskrivelser af hvordan bedene er tilplantet.

 

Fra frø til frøsætning. er et rigtigt fint afsnit som beskriver lidt om frøets spiring eller mangel på det, og hvad der evt. kan gøres.

 

Er du til skønne havebøger med smukke inspirerende billeder, tips og gode planer for smukke bede, er dette en bog du ikke fortryder indkøb af – eller et julegaveønske.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *