BEGONIA TIGERBEGONIE

BEGONIA TIGERBEGONIE

RETRO PLANTER – FARMOR PLANTER

 

Jeg holder meget af begonier og har en del både ude og inde, dem jeg har inde døre, har jeg fordi jeg syntes de har fine farver og meget dekorative blade.  Jeg køber dem med smukke mønstre på bladene. Begonia er også meget nemme at holde syntes jeg. Begonia er en slægt på omkring 900 arter. Slægten inddeles i tre hovedtyper: Planter med knoldede rødder, med trævlerødder og med rhizomer.

Når man køber begonier, skal man være opmærksom på, og at de er i god vækst. Ingen beskadige blade, Begonia vil gerne stå lyst men tåler ikke stærk middagssol forår og sommer. En vindueskarm mod øst eller vest er optimalt om sommeren.

Begonier har det bedst med at tørre ud mellem vandinger. Og det betyder at jorden skal være tør eller minimum til den tørre side, inden du vander. fra april til september giver jeg lidt gødning ved hver 2-3 vanding.

Denne her er en tigerbegonie som tilhører, en meget stor familie af begonier, hvis rødder udvikler sig på fortykkede stængeldele som kan ligge på eller lige under jordoverfladen. Denne art stammer fra Mexico

Tigerbegonien købes især på grund af de dekorative blade, de får små blomster som udvikles i løbet af året, tigerbegonie fortrækker stuetemperature året rundt. i sommerhalvåret er den glad for næring. Ellers skal den holdes jævnt fugtig året rundt.

Visne blade og blomster fjernes når de ses, formers ved bladstikling.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *