BEGONIA REX

BEGONIA REX

Endnu en af mine begonia planter, jeg kan ikke stå for dem.  Bladtegningerne på Begonia rex varierer stærkt fra plante til plante. De bliver ikke særlig store indendørs, og får de 5-6 nye blade om året. Om sommeren får de små, blegrøde blomster, men de bør straks nippes af for ikke at svække bladvæksten. det gør jeg ikke jeg syntes de er meget søde med deres små fine blomster som titter frem under bladene. Skal stå rigelig lyst, men ikke i direkte sol. Skal de stå i vinduet, må dette vende mod nord. jeg har nogle af mine stående i et syd vindue og det går fint

Begonia er en slægt på omkring 900 arter. Slægten inddeles i tre hovedtyper: Planter med knoldede rødder, med trævlerødder og med rhizomer.

Når man køber begonier, skal man være opmærksom på, og at de er i god vækst. Ingen beskadige blade, Begonia vil gerne stå lyst men tåler ikke stærk middagssol forår og sommer. En vindueskarm mod øst eller vest er optimalt om sommeren.

Begonier har det bedst med at tørre ud mellem vandringer. Og det betyder at jorden skal være tør eller minimum til den tørre side, inden du vander. fra april til september giver jeg lidt gødning ved hver 2-3 vanding

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *