SUND MED KAKAO I MADEN

FORLAG : Muusmann FORFATTER : Sandra Pugliese & Sara Speyer
UDKOMMET : November 2018
REKLAME
Sund med kakao i maden sikke en titel tænderne løber i vand bare man skriver det, der er masser af sundhed i de mørke kakaobønner. Og med bogen her kommer vi rigtig rundt om kakaoens historie, dyrkning af kakaobønnerne.
Sund med kakao i maden giver dig en lang række lækkere opskrifter, hvor kakaoens egenskaber bevares bedst. og hvem kender ikke følelsen af salighed når man indtager et lækkert stykke chokolade.
Størstedelene af verdens kakao dyrkes i Afrika. Kakaobønner indeholder A- D-og C-vitamin, B- Vitaminer, især B12, kalium, kalk, magnesium, jern, mangan og andre mineraler. Samt antioxidanter, sundt fedt og meget mere. Haps Haps det kan godt være jeg skal til at bruge mere kakao og chokolade i maden. Bogen her har heldigvis rigtig mange opskrifter.
HER ER ET LILLE KIG PÅ UDVALGET ⇓
Morgenmad, varme og kolde drikke
- Chokoladeyoghurt med kakaogranola
- Chiabudding med overnight oats
- Polentagrød med kakaosmør
- Iced kakao
- Chokoladefrappé
Salater og småretter
- Salat med kakaonips, jordbær og fennikel
- Sort bønnedip
- Chokoladehummus
- Falafler med kakao – tahindip
- Rugbrød med kakao
Varme retter
- Broccolipizza med karmaliserede løg og chokolade
- Risotto med chokolade og fennikel
- Polenta med spicy palmekål
- Chili sin carne
Desserter, rawkager, chokolader og drinks
- Supersund chokolademousse
- Is med matcha-kakaosauce
- Moderne regnbueis
- Rawkage med kakao og karamel
- Peanut buttercups
- Raw karamelstænger
- Brownie med saltet pecankaramel
- Chokoladepopcorn Chokolademartini
- Kaffetonic – med og uden tonic og kaffe
Jeg er meget overraskede over hvor mange retter der kan laves med kakao, i det salte køkken, samt morgenretter, med denne bog kan der serveres mad med kakao fra morgen til sen aften, 3 retter, drinks og meget andet er ikke noget problem med denne bog på bogreolen.