JUL I SKOVEN

JUL I SKOVEN

Fredag den 9 November, var der julestemning hos florist Lars Jon. Han juleunivers julen 2018 har temaet in to the woods og viser skoven på en iskold dag, hvor frost har lagt sig på det grønne i skoven, og måske kigger et rådyr frem i lysningen.

Jeg får tit spørgsmålet hvor kommer inspirationen fra og Lars Jon er meget inspirerende, så går jeg til blomster dekoration, der får jeg også megen inspiration. så kommer der en del magasiner dumpende ind af døren til mig.

Her deler jeg et par billeder med dig fra Lars Jon Flower Studio

Super smukke enkle roser til bordet

Adventskrans der for mig leder tankerne hen på snedronningen enkel og smuk med dens kølighed.

 

Lysdekorationer med lavgrene, mospuder, fyr og tørrede blomster. Tørrede blomster er noget der er på vej ind i boligen igen og til blomsterkranse og andre dekorationer.

 

 

 

 

 

Se lige de her små skønne snemænd.

Der var så meget smukt, jeg håber du bliver inspirerede som jeg blev, de små juletræer er jeg meget vild med og har lavet nogle til mine dekorationer hjemme.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *