JULEBORDE ROYALCOPENHAGEN 2018

JULEBORDE ROYALCOPENHAGEN 2018

Hvert år tager jeg ind og ser borddækningen hos Royal Copenhagen og deres specielle juleborde som er lavet af forskellige, det er med megen spænding, og jeg er ikke altid vild med dem, det er blandet hvad jeg syntes, faktisk syntes jeg at de juleborde som dekoratørerne hos Royal Copenhagen laver falder mere i min smag. bordet oven over er et af dem. 

Her er vist lidt fra bordene som dekoratørene, har lavet jeg personligt er vild med at komme pudemos i små skåle. 

Dette julebord er lavet af Marianne Eriksen Scott-Hansen Papirkunster / Paper Artist. Marianne laver de smukkeste papirsblomster og har dækket et bord med store og små papirsblomster. 

Så smukt papirblomsterne passer til det det blå musselmalet riflet.

Et andet julebord som jeg syntes var smukt, var dette bord lavet af Rasmus Andersen Kunstsmed. For Rasmus betyder julen ro og refleksion, jeg syntes det grå beton og metal klæder porcelænet så fint.   

Det sidste bor som jeg har valgt at vise er lavet af søstrene Helene Schjerbeck & Simone Bendix 

 

Dette var et lille indblik i 3 af julebordene hos Royal Copenhagen 2018 som jeg syntes var smukke og inspirerende. Jeg håber du også finder inspiration 

God Jul Marianne Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *