CHAMPAGNEMOUSSE MED CHOKOLADEKUGLER FRA TØRSLEFFS

NYHED modtaget i gave
Dessert nytåret 2018/19 Champagnemousse med Guld chokoladekugler.
Nu er det nemt at få kagen, desserten eller moussen til at ligne noget det er lavet af en dygtig kage/dessert blogger, jeg vil lave champangemousse til nytår og bruge guldkuglerne som pynt oven på champangemooussen.
Chokolade kugler 8 stk i en pakke fås i guld og rød, chokoladekuglerne er hule pyntekugler, til kager, is eller dessert, de røde chokoladekugler er hvid chokolade, guld chokolade kuglerne er mørk chokolade. Vejl. udsalgspris 44,95
CHAMPAGNEMOUSSE TIL 2 PERSONER
3½ dl champagne
1½ dl kogende Hyldeblomst saft
20 g gelatinepulver fra tørsleffs
varm vandet op og kom gelatine pulveret i når vandet er ca 75 grader, bland det med champagnen, held det på de glas som du vil serverer champangemoussen i
GODT NYTÅR
Tak fordi du kigger med Marianne