SLANK – PLANTEMAD FRA MIT GRØNNE KØKKEN

SLANK – PLANTEMAD FRA MIT GRØNNE KØKKEN

FORLAG : Klematis

Forfatter : Claus Dalby

Udgivet: December 2018

Modtaget i gave

Claus Dalby tog en beslutning i marts 2018, slut med sukker, fedt og andre usundheder. Og på 10 måneder tabte Claus 40 kg. Claus giver her i bogen masser af opskrifter på smukke salater, supper og andre plantebaserede retter. opskriftene er beregnet til 4 personer.

Bogen starter med at Claus fortæller om sig selv og hans tanker omkring en omlægning af kostvaner/livsstilsændringer. Livsstilsændringerne virkede kiloerne begyndte at rasle af. Claus bruger ris, korn, frø, og bønner i mange af sine salater.

Når Claus laver mad, tænker han meget i farver, og salaterne i bogen er meget smukke at se på med deres farve sammensætning, en del af salaterne er pyntet med smukke spiseligeblomster. Og Claus fortæller lidt om hvilke blomster der kan bruges i salaterne. Gennem årene har Claus fået spørgsmålet må vi få opskriften? det har været svært da Claus altid har lavet mad på slump. Nu hvor han har arbejdet med opskrifterene til denne bog, kan han mærke det ikke bliver den sidste bog.

LIDT AF OPSKRIFTERNE 

 • Salat med sorte ris og asparges
 • Salat med kikærter og hvide asparges
 • Salat med ramsløg og agurk
 • Salat med kikærter og tallerkensmækker
 • Salat med quinoa og violet kinaradise
 • Salat med sorte ris og grønne modne tomater
 • Salat med fire slags kål
 • Kikærtesalat med knoldselleri

Dette er et lille udpluk af nogle af de skønne salater der er at finde i bogen, bogen indeholder også kapitler omhandlende. Spirer – Nødder – Kål.

Er der to ting jeg holder meget af så er det SALAT og SUPPE, så det var dejligt at se at der i bogen var et kapitel med suppe samt 8 suppe opskrifter.

Jeg glæder mig til at lave salater efter bogen, her hjemme vil vi også gerne smide et par kilo eller 10. Bogen er ikke en slankebog men en inspiration til at leve sundere og derved som bonus tabe sig.2 thoughts on “SLANK – PLANTEMAD FRA MIT GRØNNE KØKKEN”

 • Lyder som en fantastisk bog. Jeg elsker også lækre indbydende salater. Og holder også meget af suppe. Lækkert at tænke mere grønt ind i måltiderne

  • Ja der er ingen tvivl om at tendenserne, peger på mere grønt og kødfrie dage.
   Tak fordi du kigger med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *