MOS LAMPE

MOS LAMPE

Jeg holder meget af at lave forskellige blomsterdekorationer, buketter og laver det hele året og ikke kun til højtider, jeg pynter op inde og ude,  og vi har indrettet en lille drivhus hvor jeg står og laver blomster/dekorationer, da jeg forleden fandt et gammelt lampestativ vidste jeg, at jeg ville bruge det enten som her, beklædt med mos eller lavgrene. Nu har jeg bundet mos på og måske senere binder jeg lavgrene oven på og giver lampen et nyt look. 

Det er meget nemt, at binde mos på og ser meget dekorativt ud. 

Nu er mosen kommet på og måske kommer der lavgrene på til foråret. Og som tidligere skrevet vil jeg binde dem oven på mosen, min mos lampe hænger i mit blomster værksted. Nu måske den senere kommer op på terrasen og hænge. 

Lampen hænger og ser så fin ud.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *