FORMLAND JAN/FEB 2019

FORMLAND JAN/FEB 2019

Torsdag den 31-1-2019 startede jeg hjemmefra kl. 7.00 og jeg satte kursen mod Herning. Dagen idag på Formland startede med presseevent i Hal L. klokken 11.30 designtalk med et panel som debatterede emnet `fremtidens bæredygtighed´panelet bestod af Søren Dürr (direktør, FSC Danmark) Michael Eirup (Kvist Industries) Eva Paarmann Designer og underviser på VIA University College) Mads Arlien-Søborg (trendekspert).

Efter designtalk, fik vi lidt lækkert at spise og så starter vores Blogger Powwow hvor 11 blogger/influencer sammen går rundt og hører om produkterne, som vi så kan kåre. Vi skal kåre årets produkt, hver blogger/influencer skal nominere 2 produkter. Følgende blev besøgt og du kan kigge mere på dem via linket.

Det er altid spænderne at komme rundt og høre de forskellige historier om hvordan produktet er nået her til formland.

Lidt stemnings billeder fra dagen.

Mine 2 nominerede var ISH-Spirits jeg valgte dem, Da jeg holder meget af gin/tonic men pga medicin ikke så godt tåler alkohol. jeg syntes både Ginish og Romish smagte dejligt. og det er noget jeg vil have her hjemme som alternativ til gin og rom. min næste nominering gik til Vildersbøll, Kristina som designer keramikken, holder det minimalistisk med rene linjer og stramme kurver, det kan nemt stables og tallerkenerne kan bruges som låg på skålene. Vildersbøll vandt prisen PRODUCT OF THE YEARSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *