PUK´S DELIKATESSER

PUK´S DELIKATESSER

Puk´s delikatesser er en lille bornholmsk familie virksomhed, der laver delikatesser i verdensklasse. produkterne er alle håndlavede, der er ingen tilsætningsstoffer. Alle produkterne findes i de smukkeste farver og er meget indbydene, og kan sagtens sættes frem på bordet.

Reklame

Puk´s delikatesser har mange lækkere ting der kan pifte maden op, der er 18 forskellige krydderier – der findes 7 skønne pesto/tørpesto samt 9 forskellige slags salt i de smukkeste farver og med den dejligste smag. Vi herhjemme er vilde Chili saltet den er dejlig stærk og har den fineste orange farve, rødvins saltet er også rigtig smagfuld og har også en fantastisk smuk farve, saltet fås i små bøtter samt saltkværne der er 7 forskellige slags saltkværne. sidst men ikke mindst laver de sennep 12 forskellige slags, lige noget for mig som ikke kan få nok af sennep og finder enhver lejlighed til at bruge sennep.

Er du som mig vild med sennep er her noget til dine smagsløg

 • Brændnælde og ramsløg sennep
 • Chili sennep
 • Estragon sennep
 • Hvidløg sennep
 • Jule sennep
 • Lakrids sennep
 • Peberrod sennep
 • Ræve sennep
 • Stærk Sennep
 • Sød Sennep
 • Værtens bedste sennep
 • Øens sennep

Puk´s delikatesser laver også 2 slags Peanut butter, samt mange forskellige krydderier, 17 forskellige så der er helt sikkert noget der passer til madlavningen. Puk´s delikatesser forhandles rigig mange steder i landet. Blandt andet Mad&Vin Magasin – find forhandlerne her https://www.puksdelikatesser.dk/reseller.php  

Påsken er en dejlig tid med familiehygge og tid til venner

, og det er tid til at tænke på værtinde/vært gaver, der kan jeg varmt anbefale at købe nogle af Puk´s produkter, de bringer helt sikkert glæde.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *