KAREN VOLF I NYE KLÆDER

KAREN VOLF I NYE KLÆDER

Hvem kender ikke de skønne småkager fra Karen Volf. Og hvem har ikke 2 eller 3 favoritter, hvis ikke flere.

Karen Volf startede sit bageri nord for københavn i 1890, og har lige siden forkælet danskerne med lækkert, sødt og sprødt bagværk, om det er jul, påske, fødselsdag eller bare alm dansk weekend hygge. Så er Karen Volf tit med ved bordet, gerne centralt placeret så hendes bagværk. Kan beundreres og tages af både små og store hænder.

125 år har Karen Vulf altså forkælet os dansker, med dejligt bagværk. gennem tiden er emballagen ændret for at passe ind i tidsånden, samt nogle af kagerne opdateres også på smag og udsende for at passe til nutiden trend.

Nu kommer nogle af de velkendte nyheder med forbedret smag og i nye klæder.

Franske Vafler: Franske Vafler er en klassiker, som har mange fans. Og den finder man tit på kagebordet. Karen Vols bager stadig de sprøde vafler med 96 lag butterdej, som lægges sammen med cremet fyld med smag af vanilje. Nu kommer de franske vafler med forbedret smag og endnu mere sprødhed. Kommer i en smuk blå æske i reto look med 12 franske vafler i pakken. vejledene udsalgspris 18,95

Chokoflager: De sprøde havreflager med kakaofyld, er også flyttet ind i en smuk blå reto æske. smagen er også her forbedret, så ingen undskyldning for ikke at købe den. Vejledene udsalgspris 18,95 for 6 stk.

Orangeflager En af Karen Volf kage-klassiker på vores kagebord, er også blevet forbedret i smagen. Og de har selvfølgelig også fået nye klæder, en smuk blå reto pakke. Vejledene udsalgspris 18,95 for 6 stk

Sidst men ikke mindst Vaniljeskaller, de er også kommet i samme blå reto æsker som deres 3 andre kage klassikere. og de har samme vejledene udsalgspris 18,95 for 6 stk

Jeg er vilde med æskerne, og kagerne. Alle 4 slags hører til blandt mine ynglings, specielt franske vafler som jeg husker tilbage fra min farmor.

Skønne reto æsker. kagerne ligger stadig i de samme pakker som knitre MEGET HØJT, hvis man lige prøver at luske en ned, mens man er i køkkenet, og derved altid afslører sig selv. Jeg er fanSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *