FORÅR PÅ VEJ OG PÅSKE LIGE OM HJØRNET

FORÅR PÅ VEJ OG PÅSKE LIGE OM HJØRNET

FORLAG : Koustrup & Co FORFATTER : Susanne Bilde Fogh

UDKOMMET : 27 Februar 2019

Reklame

Med denne bog kan du nemt skabe forårsstemning i huset, haven eller ved borddækningen bogen er fyldt med nemme DIY løsninger. Til forårsstemning, om det er anemoner, æg, grene kræver det ikke de vilde indkøb for at skabe forårsstemning hjemme.

Forår og påske der glædes vi over de smukke løgplanter inde og ude, og i bogen er der inspiration til brug af løgplanterne. Inde og ude, der er vist forskellige måder at dekorer fine æg på.

I gamle dage trillede børn æg, de selv havde dekoreret, da jeg var barn klippede vi gækkebreve og satter små forårs bebudere, ind i kunstværket. Bogen her kommer med hyggelige ting man kan lave som familie, for at gøre påsken til en dejligt tid med hygge og pyntning.

Hjemme hos mig er påsken lige så vigtig som julen, hjemmet bliver pyntet op som til jul, både inde og ude pynter jeg med påskepynt og forårsløg.

Mange af materialerne som anvendes i bogen, til dekorationer, kan findes i naturen.

Suanne Bild Fogh er uddannet blomsterdekoratør fra Erik Bering, har siden været freelancer, Susanne har med virket som blomsterdekoratør, hos Erik Buch, blomsterværkstedet i bella centret, Elsebeth blomsterbinderi , hos Bo Bull samt været med til t lave blomster til kongehusets store fester.

GOD PÅSKESkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *