SPIS MIG SUNDE PANDEKAGER OG VAFLER FRA FRK. SKRUMP

SPIS MIG SUNDE PANDEKAGER OG VAFLER FRA FRK. SKRUMP

FORLAG : Gyldendal             FORFATTER: Majbritt L. Engell & Alice A. Hartvig

UDKOMMET: Marts 2019

Reklame.

Pandekager og vafler kan spises til alle måltider, morgen, middag, aften og dessert. Bogen her indeholder opskrifter på søde, proteinrige, gluttenfrie, mættende, festlige og vegetariske 70 forskellige opskrifter, så der er helt bestemt noget til enhver lejlighed.

Opskrifterene er udviklet med et sundt touch, så de med god samvittighed, kan laves året rundt. Opskrifterene er tilført fiber og sundt fedt, sukker indholdet er reduceret, og der er forskellige opskrifter på frugtkompot til at forsøde pandekagerne/vaflerene.

Jeg personligt holder meget af morgenmadspandekager gerne små med sirup eller frugt, og madpandekager til aften, jeg glæder mig til at prøve nye opskrifter af.

Lidt af opskrifterene:

  • Blomkålsblinis med hytteost og hasselnødder
  • Boghvedevafler med banan og chiafrø
  • Cashewpandekager med birkes og mynte
  • Fastelavnsvafler med hindbærskum
  • Grønkålspandekager
  • Hytteostpandekager
  • Julevafler med kardemomme og appelsinskal
  • Koldskålsvafler med jordbær
  • Mandel -banan – pandekager
  • Nordiske rugbrødsvafler med spejlæg

Her er et udpluk 10 opskrifter, som jeg snarest skal prøve. Bogen spis mig, sunde pandekager og vafler indeholder også mange skønne opskrifter på tilbehør.

Her er lidt af det

  • Appelsin –  citron -kompot
  • Choko – nødde – miks
  • Kanel -smør
  • Rødbedecreme
  • Avocadosmør med cashwnødder og brøndkarse

Bogen er desuden fyldt med fine inspirerende billeder.

Har du svært ved at huske pandekagedagen samt vaffeldagen. kan du tage en kopi af min side sjove mærkedage i køkkenet. der har jeg prøvet at lave en liste kender ud andre dage, så skriv dem gerne til mig.

 

Februar/Marts : Pandekagedagen

Hvert år er det pandekagedag den første tirsdag efter fastelavn. Skal din være med syltetøj, sukker eller is?

25 : Marts Vaffeldag 

Vaffeldag fejres d. 25. marts. Vafler spises oftest som dessert med fx syltetøj, sirup eller flødeskum. Men ligesom med madpandekager, kan vafler også sagtens gøre sig gældende i en forret eller hovedret.

Du kan nå at købe bogen, til vaffeldagen og server spænderne, vafler

GOD FORNØJELSE

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.