BORDLIGHTEREN ER TILBAGE I BOLIGEN

BORDLIGHTEREN ER TILBAGE I BOLIGEN

Lighter er et låneord, som kommer fra engelsk, men nu er fuldt accepteret i det danske sprog. På dansk har vi ellers ord som fyrtøj, tænder og Cigartænder.

I 1970 erne. stod der bordlighter på stue bordet i mange hjem, hjemme hos mine forældre stod der en firkantet bordlighter i klart plast med en musling støbt ind i.

Delvist sponsorende indlæg.

Mignis har udviklet en smuk kollektion af bordlightere, der passer til nutidens livstil og indretning. Idag er bordlighteren igen et elegant interiør som står fremme på en hylde, et bord eller som et lille stilleben.

 

 

mignis er altid lige ved hånden – klar til brug. Findes i 3 varianter. Stone – Sculpture – Slim

Historien bag : Mikael Skjoldager, som står bag mignis, ønskede sig til sit bryllup i foråret 2010 en “lækker lighter” til boligen, da han var noget træt af de billige og grimme plastiklightere fra supermarkederne, vi normalt bruger hjemme i stuerne.

Mikael en lighter i bryllupsgave. Det var en stor lighter, der hverken var “designet” eller “interiøragtig” Og Mikael ville bytte den til en der passede bedre ind i hans bolig. Dette viste sig umuligt.

Dette fik Mikael til at tænke, at der måske her var et hul i marked. Han undersøgte videre på nettet og udførte “store check” i ind- & udlandet, for til sidst at konkludere, at der virkelig ikke var nogen lightere i design- og interiør segmentet. Dette var startskuddet til at udvikle en kollektion af bordlightere til at dække dette hul i markedet.

Mikael kontaktede så designduoen Mencke&Vagnby, som nu har skabt en nyfortolkning af denne glemte produktkategori.

Designerne bag er design duoen mencke&vagnby som består af

Karina Mencke – født 1977
Industrial Designer v/Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Design, skulptør og kunstner

Marcus Vagnby – født 1981 
Industrial Designer v/ Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Design & Arkitekt: Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur

 

 

Slim Silver—————————— Slim Titanium Brass———————————- Slim Black

Du kan læse mere på mignis.com/

Hjemme hos mig passer Sculpture silver fint ind.

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *